• Niccokick news

Guided by Voices evening

This will only be in swedish :(

The Monument Club presents
-a tribute to Robert Pollard and Guided by Voices

För tredje året i rad är det dags att tillbringa en helkväll på Vinylbaren med Robert Pollards musik.
Robert Pollard var hjärnan bakom Guided by Voices som på nyårsafton 2004 gjorde sin sista spelning och satte punkt för en 21 år lång karriär som bland annat innehöll en spelning på KB 2002.
Sista spelningen med Guided by Voices har på intet sätt stoppat Pollards kreativa flöde. Antalet album med Robert Pollard som avsändare ligger någonstans runt 20 räknat sen Guided by Voices la av. Lägg till det ett gäng ep-skivor, några boxar och en 7” singelklubb.
Under denna speciella kväll på Vinylbaren kommer temat vara Robert Pollard och hans musik. Det blir Guided by Voices, Lexo and the Leapers, Circus Devils, Moping Swans, Go Back Snowball, Lifeguards, Phantom Tollbooth och Airport 5 för att nämna en del av det som Tigerbomb och Johnny Appleseed plockar fram bakom skivspelarna.
Det blir givetvis också ett klurigt quiz med chans att vinna underbara priser som Pollards egna bolag Rockathon skänkt. Dessutom har vi för första gången liveuppträdande då Andreas och Martin från Niccokick bjuder på en handfull GBV-låtar i sin egen tappning.

Be there or bee thousand.
The club is open!

The Monument Club – a tribute to Robert Pollard and Guided by Voices
6 mars 2008 Vinylbaren, Malmö
Dj’s: Tigerbomb & Johnny Appleseed
Quiz? Ja!
Livemusik med Andreas och Martin från Niccokick.

Posted on February 28, 2008 | Permalink