• Niccokick news

Turnéblogg Vecka 18

Jag har bytt till vårjacka och det har ställt till en del problem. Jackan har så små fickor att min mobil glidit ur den och den finns inte nånstans. Detta var mest tråkigt för jag hade lite låtidéer i mobilen. Nu har jag en temporär som jag inte riktigt förstår mig på, det tar typ 10 minuter att skriva ett sms. I lördags, den 3 maj alltså, spelade vi i Husqvarna och Linköping. Vi gjorde två spelningar på en och samma dag. Popadelica, vilken trevlig festival, alla är glada och snälla. Kan detta ha med det kristna bältet att göra? Vi spelade redan klockan fyra vilket kändes lite nyktert och konstigt men det gick vägen. Det var fullt med folk och man fick sådana där festivalkänslor. När spelningen var klar sålde vi lite t-shirts och åt mat. Gaget för t-shirtarna befann sig i min jacka ca. 18.43. Väl vid bussen ca. 18.44 var inte kuvertet kvar i min jacka. Vårt gage hade alltså glidit ur det också. Detta gjorde mig nervös, inte en gång till tänkte jag. Men kuvertet låg några meter bort på marken och ingen hade stulit det, man kan lita på Husqvarna.

Vi åkte till Linköping vid sjutiden. När vi kom fram träffade vi den här mannen.
Han var det fullaste vi sett någonsin, det var roligt.

Niccopics

Sen möts vi av killen som gjort den här skivan. Sami som han heter äger restaurangen där vi spelade. Han bjöd oss på mat och var lagom konstig.

Niccopics

Efter maten gick vi till hotellet där vi drack lite öl och såg en konsert med den här kvinnan

Niccopics

Dolly Parton är ju helt övermänsklig. Hon får alla att skratta, har alltid sett lika gammal ut, är skitrik och sjunger sjukt bra.

Spelningen i Linköping gick väldigt bra. Jag har aldrig haft så bra medhörning och då soundcheckade vi inte ens. Känns som Sami hade ljudisolerat på ett helt magiskt sätt så ljudet blev så tight och bra. Vi spelade väldigt sent och folk var glada och ville ha mer, mer, mer. Vi gav mer och lite till. Efter spelningen ville de andra stanna och festa lite men jag, den tråkiga Andreas ville gå hem och ta ett foto innan jag gick och la mig. Obs! Det är en självutlösare, alltså ingen annan som tagit fotot.

Niccopics

Sen på morgonen åt jag frukost själv.

Niccopics

Sen kom den här killen och sålde ett Snackis abonnemang till mig då jag ringer för 0.19 kr / min, det är ju billigt väl? Jag tror killen också jobbade på hotellet men han dök på mig så fort jag satt mig för en lugn frukoststund.

Niccopics

Vi ses på KB i Malmö den 16 maj.
Peace Andreas

Posted on May 12, 2008 | Permalink